Geld met webcammen
tips om beter te webcammen

Webcamtips voor beginnende webcam performers

Via onderstaande tips willen we je helpen je zo goed mogelijk voor te bereiden op leuke chats met daarbij een grotere kans op terugkomende bezoekers. Je moet het jezelf en de bezoekers zo leuk mogelijk maken en dat kan onder andere met deze handige tips:

 

Sfeervolle ruimte
Zorg voor een sfeervolle ruimte. De bezoekers komen bij jou over de vloer en daarbij werkt een sfeervolle kamer zeker mee. Of denk je dat ze lang blijven, in een klein kamertje, waarbij het behang bijna van de muur valt? Zet wat gezellige spullen neer, hang een mooi schilderij op. Doe iets leuks met de ruimte, je krijgt daar absoluut ook reacties op en daarmee creer je ook weer een gespreksonderwerp.

Verlichting
Denk aan goede verlichting. Met een klein lampje ben je niet goed in beeld of kom je er donker op te staan en ziet de bezoeker minder details, laat staan hoe jij er uit ziet. Investeer in goede verlichting en experimenteer met diverse posities.

Plaats webcam
Als je alleen een webcam in je laptop hebt zitten is er weinig keus, maar heb je een losse webcam, denk er dan eens over na om verschillende camerastandpunten te kiezen. Bekijk bij welke positie jij het mooiste er uit komt. Misschien is dit van bovenaf, misschien wel van onderaf. Ben je helemaal in beeld, dan blijven de bezoekers langer dan dat ze alleen een half lichaam zien. Wil je niet herkenbaar in beeld? Ook volledig in beeld, hoef je nog steeds niet herkenbaar te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een maskertje.

Heb je alleen een webcam in je laptopscherm zitten, dan kan je nog altijd na wat verdiensten een nieuwe HD-webcam aanschaffen. Dit verdien je vanzelf snel terug, als bezoekers blijven komen.

Uitstraling
Je uitstraling is een van de belangrijkste punten bij webcammen. De bezoekers komen in eerste instantie toch op je gezicht en lichaam af. Niet op je naam of leeftijd. Maak jezelf mooi op, alsof je visite over de vloer krijgt. Denk niet alleen aan make-up, maar kies ook spannende kleding uit. Spannende lingerie doet het ook altijd erg goed. Blijf ook positiviteit uitstralen, zo krijg je sneller en meer privé chats. Webcammen doe je omdat het LEUK is, niet om alleen maar snel geld te verdienen.

Bedenk bij extra setjes lingerie, dat zwart, wit en lichaamskleuren slechter zichtbaar zijn op de camera.

Attributen
Attributen hoeven niet direct sexspeeltjes te zijn, maar uiteraard kan je die ook gebruiken om het gesprek spannender te maken. Maak jezelf op voor de webcam, om de bezoekers te vermaken, speel met je haar, kam je haar verleidelijk. Iets doen is beter dan af zitten wachten. Sommige bezoekers willen je graag zien omkleden, het is dan makkelijk om een andere outfit in de buurt te hebben liggen.

Partners
Heb je een partner? Laat hem of haar meedoen in je show! Bezoekers vinden het erg geil als ze jullie instructies kunnen geven wat je bij elkaar moet doen. Samen kan je zo een leuk zakcentje verdienen en er tegelijkertijd nog van genieten ook.

Gespreksonderwerpen
Naast geile praatjes, willen de bezoekers ook regelmatig praten over andere dingen. Denk alledaagse dingen of actuele dingen. Zorg dat je het gesprek een beetje draaiende kan houden. Dit kan je onder andere ook doen door jouw bezoeker spannende vragen te stellen. Zorg dat je een lijstje in de buurt hebt liggen met wat van die vragen, mocht het gesprek dood slaan, dan kan jij het gesprek weer op gang brengen. Zorg dat het lijstje niet zichtbaar in beeld is.

100% voor de bezoeker
Zet stoorzenders uit. Doe de TV uit, zet je smartphone uit en geef jezelf 100% aan je bezoeker. Niets is vervelender dan zien dat je minder aandacht krijgt. Hoe vervelend vind je het zelf als je uit eten bent of op een verjaardag bent en je gezelschap pakt de telefoon erbij?

Zorg daarnaast dat als je niet alleen thuis bent, je huisgenoten niet binnen komen lopen.

Anoniem webcammen
Natuurlijk kan je ook anoniem in beeld komen, als je het niet fijn vind om herkend te worden. Draag dan bijvoorbeeld een sexy masker. Mysterieus en anoniem tegelijkertijd. Ook kan je een pruik dragen. Deze zijn vaak al voor weinig te koop. Ook kan je de camera alleen op je lichaam richten en nooit op je hoofd. Toch zien bezoekers graag een totaalplaatje. Experimenteer een beetje met verschillende manieren en kijk wat het beste voor jou werkt.

Heb je zelf nog tips? Laat ze ons weten, wij plaatsen ze hier graag.

 

Club IsLive

© Copyright 2015-2022 GeldMetWebcammen.nl - disclaimer - privacy policy - contact